Ledig stilling

Ledig stilling deltid Ålesund

Security Norway er et offentlig godkjent vaktselskap med hovedkontor i Kristiansund og avdelingskontor i Ålesund. Vår virksomhet består av ulike vektertjenester som mobilvakt, sentervakt, svinntjenester, ISPS, stasjonære vaktoppdrag, events og fortøyningstjenester. Vårt tekniske firma leverer alt innen tekniske sikkerhet som alarmer, ITV m.m. 

Vi søker etter vekter til uniformerte vakttjenester ved våre avdelinger i Kristiansund & Ålesund. Deltidsstilling med mulighet for økt stilling. Vi utfører uniformerte tjenester som innbefatter butikkontroller, ulike vaktholdsoppdrag, sikrer butikker mot svinn, alarmutrykning og beredskap. Vi har god kunnskap om hvordan vi kan hjelpe kundene våre.
 
Arbeidstid: dag, kveld, natt og helg. 

Hva vi ser etter:
Du er ansvarsbevisst og selvstendig
Du er tålmodig og fleksibel
Du er voksen og trygg på deg selv

Kvalifikasjoner:
Førerkort kl. B
Vekterkurs trinn 1,2 og 3
Evnen til å jobbe både alene og i team med andre
God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
Erfaring fra lignende arbeid er en fordel
Du som evner å se hva andre ikke oppdager
Plettfri vandel

Tiltredelse: etter avtale
Arbeidssted: Kristiansund og omegn, Ålesund og omegn
Lønn: tariff
 
​Ønsker du å jobbe i et lokalt vaktselskap i stadig vekst og med mange trivelige kollegaer og ulike arbeidsoppgaver? Høres dette spennende og interessant ut så vil vi gjerne høre fra deg!

Send oss en e-post med CV.
sikkerhetskonsulent@securitynorway.no

Med hovedkontor i Kristiansund og avdelingskontor i Ålesund dekker vi Møre og Romsdal med et bredt spekter av vektertjenester

VÅRE TJENESTER

Trenger din bedrift sikkerhetsanalyser, sikring av havneområder, kurs og opplæring av ansatte, alarmberedskap eller en sikker resepsjon? Security Norway tilbyr et bredt utvalg av vekter- og sikringstjenester over hele Møre og Romsdal, og har døgnbemannet vakttelefon for våre kunder.

KONTROLLTJENESTER

Våre kontrolltjenester er varierte og tilpasset etter din bedrifts behov - hvor formålet alltid er å forebygge svinn.

LES MER
VIDEOVAKT

Med videovakt sikrer vi verdier og blant annet byggeplasser, næringsbygg, skoler og barnehager. Security Norway sørger for riktige ressurser til riktig tid!

LES MER
SVINNBEKJEMPELSE

Vi tilbyr mange ulike typer tjenester innen svinnbekjempelse, og hovedmålet er alltid å minimere svinnet - og derav også tap!

LES MER
SIKKERHETSANALYSE

Hensikten med en sikkerhetsanalyse er å kartlegge sannsynlighet og konsekvens ved et sikkerhetsbrudd i din bedrift, slik at du kan sove godt på natten.

LES MER
MOBILT VAKTHOLD

Vi leverer mobilt vakthold til et mangfold av bedrifter i Møre og Romsdal, hvor hovedoppgaven er å forebygge eller forhindre uønskede hendelser på bygninger og tilhørende områder.

LES MER
UTRYKNING

Security Norway er tilkoblet døgnbemannede vakttelefoner, og våre vektere er klare 24/7 for å betjene alarmkunder og hasteoppdrag.  

LES MER
RESEPSJON

Vår resepsjonstjeneste er for bedrifter med sikringsbehov og adgangskontroll, og er en uniformert tjeneste.  

LES MER
STASJONÆRE OPPDRAG

Denne tjenesten passer for store bedrifter som har sikringsbehov store deler av  døgnet, og har mange ansatte og stort areal.

LES MER
HAVNESIKKERHET (ISPS)

Fra vår strategiske plassering i Kristiansund, er vi operative og kan forflytte oss hvor som helst med våre egeneide og høyt utrustede vogner.

LES MER
FORTØYNING

Security Norway har lang erfaring med sikringsarbeid og fortøyningsoppdrag på havneområder, og er tilgjengelig for våre kunder døgnet rundt via vår vakttelefon.    

LES MER

VÅRE KURS

Security Norway er stolt leverandør av kurs i svinnforebyggende arbeid, ransforebygging og sikkerhetskurs. Kontakt oss i dag for mer informasjon!

SIKKERHETSKURS

Et sikkerhetskurs i regi av oss gir din bedrift og dine ansatte innsikt i hvordan man sikrer bedriften mot uønskede hendelser, unødvendige tap og svinn .

SVINNFOREBYGGENDE KURS

Kurs i Svinnforebyggende arbeid er en glimrende mulighet for raskt å øke din bedrifts sluttresultat. Husk at svinn er tap direkte på bunnlinjen!

RANSKURS

Våre kurs gir dine ansatte et innblikk i hvordan man skal opptre hvis man havner i et rans- eller trusseltilfelle, samt hvordan man sikrer seg selv og omgivelsene etter et ran.

HER FINNER DU OSS